POZOR !!! do Vánoc odešleme pouze objednávky došlé do 17.12.2024 (v případě platby převodem s připsáním platby na náš účet nejpozději 17.12.) Objednávky od 18.12.2024 expedujeme až od 3.1.2025 v pořadí, jak přišly. Přejeme všem krásné svátky a hodně štěstí a úspěchů v Novém roce

Makadamiový olej rafinovaný

5 hodnocení

Makadamiový olej rafinovaný

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Varianta:
Dostupnost Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Kód: 2437/120 2437/500 Zvolte variantu
70 Kč 172 Kč od 70 Kč 62,50 Kč bez DPH 153,57 Kč bez DPH od 62,50 Kč bez DPH
Makadamiový olej rafinovaný
5 hodnocení
1 -Poradenství
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ
2 - Kreativita
KVALITA
A KREATIVITA
3 - Nabídka
ROZMANITÁ
NABÍDKA
4,2 5 hodnocení

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Jak ůčinkuje na pokožku

- silný antioxidační účinek (obsahuje vitamín E - skvělý na stárnoucí pleť)

- podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce - vyhlazování vrásek

- hydratuje a vyživuje pokožku do hloubky - hebká pleť

Jak ůčinkuje na vlasy

- výživa vlasů od kořínků po konečky - zesílení vlasů

- vysoký obsah vitamínu E a vyšších mastných kyselin vyživuje kořínky vlasů

VHODNÝ DO MASÁŽNÍCH SMĚSÍ - VHODNÝ NA DĚTSKOU KOSMETIKU

Rafinovaný olej - Surový olej obsahuje řadu nežádoucích látek, které se odstraňují v procesu rafinace. Rafinací však nazýváme obecně technologický postup, kterým se čistí vstupní surovina jakéhokoliv původu. Procesu rafinace se nejvíce vytýká vysoká teplota (nad 180 °C) při odstraňování nežádoucích pachových složek. Proces však probíhá ve vakua a k oxidaci oleje v podstatě nedochází. Rafinací se olej zbavuje zbytků mechanických nečistost, buněčných tkání, bílkovin a sacharidů, vody, doprovodných látek, př. stopy pesticidů, těžkých kovů, dalších kontaminantů, jenž přešly z životního prostředí, barevných látky (např. chlorofyl), které negativně ovlivňují chuťové vlastnosti oleje, zbytkových částí buněk semen, které obsahují lipolytické enzymy, jenž z tuku uvolňují volné mastné kyseliny a zhoršují jeho jakost.

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: