Jogurtová kultura TY9 nebo TY14

Neohodnoceno
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. Kultura na 100l mléka.
Dostupnost Skladem
Kód: 1591
399 Kč –17 % 329 Kč 271,90 Kč bez DPH
Jogurtová kultura TY9 nebo TY14
Neohodnoceno
Jogurtová kultura TY9 nebo TY14
399 Kč –17 %
1 -Poradenství
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ
2 - Kreativita
KVALITA
A KREATIVITA
3 - Nabídka
ROZMANITÁ
NABÍDKA

K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahuštovadla... Jogurt je husté konzistence.

100L kultury jogurtové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro  výrobu zákysu. Zákysu se přidává  2%  -  4%.

Obsah: Str. salivarius subsp. thermophilus, Lb. delbrueckii subsp. bulgaricus.

 

Podrobný návod přiložen k výrobku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: