Hořčičné semínko bílé - sareptská hořčice
Nejznámější je její zpracování v potravinářském průmyslu na oblíbenou pikantní pochutinu – hořčici. Dále se využívá také v lékařství, na výrobu mýdla, či mastného oleje, jako účinné zelené hnojivo, nebo velmi výživné krmivo.
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ
KVALITA
A KREATIVITA
ROZMANITÁ
NABÍDKA
3,4
10 hodnocení
Hořčičné semínko bílé - sareptská hořčice
- čistota – min 98,5 %
- vlhkost – max 10%
- odrůda ZLATA, VERONIKA, POLÁRKA, SEVERKA
- Nejedná o osivo ( s garantovanou klíčivostí 85%) , neupravovaná, nečištěná ( zkrátka jak vypadla z kombajnu). S klíčivostí by neměl být problém, ale nedosáhnete tak vysoké klíčivosti jako u osiva, které je mnohonásobně dražší.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář