Kukuřice červená
V potravinářském průmyslu slouží kukuřice jako zdroj oleje, škrobu, glukózy, fruktózového sirupu a bioetanolu. Vhodná jako krmivo pro hlodavce, ryby, holuby, papoušky, ale i do směsí pro ptáky. Tmavočervená až karmínová barva zrna kukuřice je způsobena vyšším obsahem karotenoidů a flavonoidů.

PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ

KVALITA
A KREATIVITA

ROZMANITÁ
NABÍDKA
2,3
3 hodnocení
Kukuřice červená - zemědělská komodita - neloupaná
latinsky: zea mays
čistota: min 98 %
vlhkost: max 14%
Kukuřice je široce pěstovaná polní plodina, pěstuje se převážně jako krmivo pro dobytek, ať už ve formě zrna či siláže, nebo jako surovina pro zpracovatelský průmysl.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář