Kukuřice červená
V potravinářském průmyslu slouží kukuřice jako zdroj oleje, škrobu, glukózy, fruktózového sirupu a bioetanolu. Vhodná jako krmivo pro hlodavce, ryby, holuby, papoušky, ale i do směsí pro ptáky. Tmavočervená až karmínová barva zrna kukuřice je způsobena vyšším obsahem karotenoidů a flavonoidů.
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ
KVALITA
A KREATIVITA
ROZMANITÁ
NABÍDKA
2,3
3 hodnocení
Kukuřice červená - zemědělská komodita - neloupaná
- čistota min 98 %
- Nejedná o osivo ( s garantovanou klíčivostí 85%) , neupravovaná, nečištěná ( zkrátka jak vypadla z kombajnu). S klíčivostí by neměl být problém, ale nedosáhnete tak vysoké klíčivosti jako u osiva, které je mnohonásobně dražší.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář