Ostropestřec mariánský
Ostropestřec mariánský, nemořený, pěstovaný v potravinářské kvalitě.
Za pozitivní účinky ostropestřce mariánského jsou zodpovědné flavolignany silybin, silydianin a silychristin, které se souhrnně nazývají silymarin. Silymarin je přitom známý také jako silný antioxidant, má blahodárné účinky na játra a také na žlučník.



Ostropestřec mariánský.
Nemořený, pěstovaný v potravinářské kvalitě.
Ostropestřec podporuje regeneraci buněk. Podporuje normální (detoxikační) funkci jater.
Plody musí být roztlučené, aby se umožnilo vyluhování léčivých látek. Při přímé konzumaci se doporučuje sníst 3x denně při jídle 1 kávovou lžičku cca 50 semen.
Díky vysokému obsahu flavonolignanů v prvotní, nekrystalické podobě, dokáže velmi účinně působit na urychlení regenerace jaterních buněk a chránit je před poškozením způsobeným toxickými látkami.
latinsky: Silybum marianum
čistota: 99 %
vlhkost: 14 %
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět